Teambuilding Groningen

Activiteiten

Teambuilding activiteiten Groningen

Tips voor teambuilding activiteiten in Groningen! Samen tijd doorbrengen en samenwerken staan centraal tijdens een teambuilding dag. Een leuk dagje uit met collega’s, vrienden, familie of in een andere samenstelling.

Tijdens deze dag leer je elkaar beter kennen, heb je plezier met elkaar en versterk je de relatie die je met elkaar hebt. Op Stal Westerwolde kan je allerlei teambuilding activiteiten ondernemen!

Boeren Zeskamp

In teams ga je de strijd aan om de titel “DE BESTE BROEZ BOEREN van WESTERWOLDE”. De boeren zeskamp is een actief uitje vol plezier en teambuilding. Tijdens deze activiteit op Stal Westerwolde draait het om samenwerken, snelheid, tactiek en kracht. Diverse (boeren)spellen moeten met zo’n goed mogelijk resultaat gespeeld worden. Denk hierbij aan een kruiwagenrace, boerenbowl, koemelken, hoefijzergooien, boerenestafette, skippybroez’n en meer. Laat je verrassen! Eén ding weet je zeker; je lachspieren worden optimaal getraind!

Bourtange Team Battle

Versterk de banden met je team tijdens deze spannende teambuilding en spelactiviteit. Gewapend met tablets, staan jullie oog in oog met de historische Vesting van Bourtange. Slechts één team kan de winnaar worden, is jouw team klaar voor de uitdaging?

Ga de strijd met elkaar aan in deze interactieve battle in dé historische trekpleister van provincie Groningen; Vesting Bourtange. In teams ga je allerlei opdrachten te lijf en strijd je om de meeste punten. Deze battle speel je op tablets en speelt zich af in en om Vesting Bourtange. Een ware Team Battle!

Welk team heeft de meeste kennis? Wie maakt de meest hilarische groepsfoto? Welk team heeft het beste geheugen? Er komen allerlei opdrachten voorbij!

Scoor zoveel mogelijk punten en versla de andere teams! Moge het beste team winnen!

Na (of tijdens) alle activiteiten een hapje en een drankje? Ook dat is mogelijk!

E-Chopper BROEZtour door Westerwolde

Samen met je team op verkenning door het prachtige Westerwolde? Een ontspannen manier om elkaar beter te leren kennen en te genieten van prachtige natuur. Kies voor een elektrische scooter, de e-chopper, of voor een ander voertuig!

We hebben prachtige routes voor je samengesteld die je meenemen langs diverse bezienswaardigheden in Westerwolde. Denk hierbij aan Vesting Bourtange en het prachtige Smeerling. Op de route kom je langs gezellige terrasjes waar je samen met je team, onder het genot van een hapje en drankje, elkaar beter kan leren kennen. Voor jong en oud een geweldige beleving. Dat is zien en gezien worden!

Arrangementen

Alle teambuilding activiteiten zijn te combineren met vergader- en horeca arrangementen. Eerst een dagdeel vergaderen om vervolgens jullie dag op een ontspannen manier af te sluiten met een leuke teambuilding activiteit en BBQ? Of gaan jullie liever je eigen pizza’s maken en bakken op een houtgestookte oven? Pure ambacht en oergezellig. Er is van alles mogelijk! Bij Stal Westerwolde kan je terecht voor een groot aanbod van diverse teambuilding activiteiten. Laat je verrassen door de prachtige omgeving en de gemoedelijke mensen. Werk en ontspanning combineren in een landelijke sfeer!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op! We hopen je te mogen begroeten op Stal Westerwolde.