Vergaderlocatie in Groningen

Vergaderen en ontspanning

Vergaderlocatie in Groningen

Stal Westerwolde is een uitstekende vergaderlocatie in Vlagtwedde, in hartje Westerwolde.
In het mooiste stukje van Groningen kan je werk en ontspanning op een ideale manier combineren.
Onze vergaderlocatie is geschikt voor groepen tot 30 personen. Vergaderen in Groningen op Stal Westerwolde is dé perfecte gelegenheid om naast een zakelijke bijeenkomst elkaar beter te leren kennen tijdens een gezellige activiteit of arrangement.
In deze blog geven we je meer informatie over de verschillende vergader arrangementen.

Vergaderen

Stal Westerwolde bevindt zich in een landelijke omgeving in Vlagtwedde, dichtbij Sellingen en Vesting Bourtange. Een vergaderlocatie waar je in alle rust met elkaar kan vergaderen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en huisgemaakte Gronings poffert.  Er is een TV scherm en flipover aanwezig. Het vergaderarrangement is af te stemmen naar wens en behoefte.

Lunchen

Van vergaderen krijg je honger, dat snappen wij maar al te goed. Wat is er lekkerder dan een uitgebreide Boeren Lunch, voorafgaand of na afloop van een dagdeel vergaderen in Groningen. Dit is tevens een mooi moment om in een informele setting elkaar beter te leren kennen. Goed voor de teambuilding! De Boeren Lunch is mogelijk vanaf 10 personen, of voor 10 betalende personen.
Wil je een luxe, nóg uitgebreidere lunch met alles erop en eraan? Kies dan voor de Boergondische Boeren Lunch. Voor de lekkere en grote eters een echte aanrader!

E-Chopper tour Groningen

Hoe leuk is het om het vergaderen af te wisselen met een activiteit waarbij ontspanning en beleven centraal staan? Met een E-Chopper tour door het prachtige Westerwolde in de provincie Groningen weet je één ding zeker; het wordt een tour om nooit te vergeten! Gezellig met elkaar op pad, genieten van alle natuur om je heen en onderweg een gezellig terrasje pakken. Je komt langs diverse parels van de regio als Vesting Bourtange of het prachtige Smeerling. We hebben ook allerlei andere elektrische voertuigen beschikbaar als Fatbikes, E-Kickbikes of elektrische loopbandfietsen. Of liever kano varen in Vesting Bourtange? Er is voor ieder wat wils!

Spel activiteiten

Wil je graag aan de teamspirit werken met een teambuildings activiteit? Dan is de Boeren Zeskamp of de Bourtange Team Battle net wat voor jou! Na het vergaderarrangement lekker actief bezig zijn tijdens de Boeren Zeskamp is een garantie op plezier en vertier. Er komen allerlei spellen voorbij als Koe melken, Kruiwagenrace, Boeren Estafette, Boeren Bowling en meer! Geweldige teambuildings activiteit na het vergaderen! Liever erop uit in dé trekpleister van de provincie Groningen, Vesting Bourtange? Kies dan voor de Bourtange Team Battle. Gewapend met tablets ga je in teams de strijd met elkaar aan. Onderweg speel je allerlei opdrachten in en om Vesting Bourtange. Het team met de meeste punten mag zich kronen tot de winnaar!

Arrangementen

Uiteraard mag een lekker en gezellig arrangement niet ontbreken op een vergaderlocatie in Groningen. Een uitgebreid BBQ arrangement of ambachtelijk pizza’s maken in een houtgestookte pizza oven, het kan allemaal. In een gemoedelijke en landelijke sfeer is het dé perfecte afsluiting van een dag vergaderen in het mooie Westerwolde. Onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijkletsen om elkaar als collega’s in een informele setting beter te leren kennen. De dag afsluiten met een heerlijk, biologisch ijsje? We hebben BoerderIjs in ons assortiment, heerlijk romig ijs van de boer!

Stal Westerwolde denkt graag als dé vergaderlocatie in Groningen met je mee om een dag vergaderen en ontspanning met elkaar te combineren. We maken er een prachtige dag van in Vlagtwedde!

Heb je vragen of specifieke wensen over de vergader arrangementen?
Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

Graag TOT BROEZENS op Stal Westerwolde.

Vergaderlocatie in Groningen