Meest gestelde vragen

Staat jouw vraag en antwoord er niet tussen? 
Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!

Hoe oud moet ik zijn?
Om de E-Chopper te besturen moet je minimaal 18 jaar oud zijn en minimaal 1 jr. in het bezit zijn van een geldig scooter- of autorijbewijs. Voor de elektrische loopbandfiets moet je minimaal 12 jaar oud zijn.  

Heb ik een rijbewijs nodig?
Als je op BROEZtour gaat op de E-Chopper dien je als bestuurder een geldig scooter- of autorijbewijs vooraf te overleggen. Geen rijbewijs? Dan hebben we verschillende alternatieven; de BROEZbike (vanaf 12 jr.), BROEZwalker (vanaf 12 jr.) of BROEZcruiser (vanaf 16 jr).  

Kan je met 2 personen op een E-Chopper?
We hebben een aantal E-Choppers die geschikt zijn voor 2 personen. Op deze E-Choppers kunnen kinderen achterop mee. Voor kinderen tot 5 jaar hebben we een speciaal kinderzitje beschikbaar. Daarnaast kunnen kinderen achterop mee op de BROEZbike.

Kunnen de voertuigen met elkaar worden gecombineerd?
Jazeker! Je zal natuurlijk wel een beetje rekening met elkaar moeten houden qua snelheid. Onderweg met elkaar wisselen van voertuig is ook mogelijk, maar geef dit dan van te voren aan ons aan.
Voor de E-Chopper dien je namelijk vooraf een geldig scooter- of autorijbewijs rijbewijs te overleggen.

Met hoeveel personen kunnen we op BROEZtour?
Op dit moment hebben we 35 voertuigen beschikbaar, waarvan 8 e-choppers die geschikt zijn voor 2 personen. Ook is het bij grotere groepen mogelijk om elektrische fietsen bij te huren. Dit is prima te combineren met onze voertuigen waardoor je met elkaar op pad kan. Tevens kan je de groep opsplitsen in meerdere groepen in combinatie met een nevenactiviteit.

Wat als het slecht weer is?
Mocht het onverhoopt echt slecht weer zijn (bv. aanhoudende regen, storm) verplaatsen we de BROEZtour, in overleg, naar een andere datum. Bij (kans op) een bui of wat lagere temperaturen gaat de tour normaal gesproken door. Het Nederlandse klimaat zit nou eenmaal vol verrassingen ๐Ÿ™‚

Mag ik met de voertuigen over het fietspad?
Ja! De voertuigen zijn begrensd op 25 km per uur. Alle fietspaden zijn toegankelijk. Hierdoor kom je op de mooiste plekjes van Westerwolde!

Welke kleding moet ik aan?
Op de broezer is het altijd wat frisser. Ons motto: beter een vest te veel dan een vest te weinig! 
Als je op de loopbandfiets gaat hou er dan rekening mee dat je goed, stevig schoeisel aan doet. Dus geen (hoge) hakken of slippers, dat loopt niet zo makkelijk ๐Ÿ™‚

Geven jullie een route mee?
Wij hebben diverse routes voor je samengesteld waar je uit kan kiezen. Bij aankomst sturen wij jou deze toe via WhatsApp. Wil je een eigen route rijden? Dat kan! Hou dan wel rekening met de tijd en het rijbereik van de voertuigen. Vermijd tevens onverharde wegen.

Zijn er parkeermogelijkheden?
Je kan bij ons op de eigen locatie parkeren!

Hebben jullie ook arrangementen?
Jazeker! Samen met ondernemers in de regio bieden wij diverse arrangementen aan. Zowel voor kleine- als grotere gezelschappen, voor ieder wat wils. Staat jouw arrangement er niet tussen en wil jij bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem even contact met ons op, we denken graag met je mee!

Wat als we pech krijgen onderweg?
Als je pech krijgt onderweg bel je even met de BROEZ hulpcentrale ๐Ÿ™‚
We halen je op of zorgen voor vervangend vervoer indien beschikbaar.

Zijn de voertuigen verzekerd?
Onze E-Choppers zijn WA verzekerd, hierbij is schade aan derden verzekerd. Hierbij geldt een eigen risico voor de huurder.
Schades toegebracht aan de voertuigen komen voor rekening van de huurder.

Kan ik bij jullie een cadeaubon krijgen?
Jazeker! Je kan bij ons terecht voor de enige echte BROEZ cadeaubon (vanaf 25 euro). Voor elke gelegenheid een TE GEK cadeau om weg te geven. Zeker weten dat je iemand een onvergetelijke dag gaat bezorgen. Je bepaalt zelf het bedrag.