Meest gestelde vragen

Om de E-Chopper te besturen moet je minimaal 18 jaar oud zijn en minimaal één jaar in het bezit zijn van een geldig scooter- of autorijbewijs. Voor de elektrische loopbandfiets / Fatbike moet je minimaal 12 jaar oud zijn. En voor de elektrische Kickbike minimaal 16 jaar oud, hiervoor heb je geen rijbewijs nodig.

Als je op BROEZtour gaat op de E-Chopper dien je als bestuurder een geldig scooter- of autorijbewijs vooraf te overleggen, waarbij je al minimaal 1 jaar rijervaring hebt. Geen rijbewijs? Als bestuurder van de loopbandfiets/ Fatbike / Kickbike heb je geen rijbewijs nodig. Daarnaast kunnen kinderen tot 12 jaar mee achterop de E-Chopper of Fatbike!

We hebben een aantal E-Choppers die geschikt zijn voor 2 personen. Op deze E-Choppers kunnen kinderen tot 12 jaar achterop mee. Voor kinderen tot 5 jaar hebben we een speciaal kinderzitje beschikbaar. 

Jazeker! Je zal natuurlijk wel een beetje rekening met elkaar moeten houden qua snelheid. Onderweg met elkaar wisselen van voertuig is ook mogelijk, maar geef dit dan van te voren aan ons aan.
Voor de E-Chopper dien je namelijk vooraf een geldig scooter- of autorijbewijs rijbewijs te overleggen.

Op dit moment hebben we 42 voertuigen beschikbaar, waarvan 8 e-choppers die geschikt zijn voor 2 personen. Ook is het bij grotere groepen mogelijk om elektrische fietsen bij te huren. Dit is prima te combineren met onze voertuigen waardoor je met elkaar op pad kan. Tevens kan je de groep opsplitsen in meerdere groepen in combinatie met een nevenactiviteit, zoals de boerenzeskamp.
.

Mocht het onverhoopt echt slecht weer zijn (bv. aanhoudende regen, storm) verplaatsen we de BROEZtour, in overleg, naar een andere datum. Bij (kans op) een bui of wat lagere temperaturen gaat de tour normaal gesproken door. Het Nederlandse klimaat zit nou eenmaal vol verrassingen 🙂

Ja! De voertuigen zijn begrensd op 25 km per uur. Alle fietspaden zijn toegankelijk. Hierdoor kom je op de mooiste plekjes van Westerwolde!

Op de broezer is het altijd wat frisser. Ons motto: beter een vest te veel dan een vest te weinig! 
Als je op de loopbandfiets gaat hou er dan rekening mee dat je goed, stevig schoeisel aan doet. Dus geen (hoge) hakken of slippers, dat loopt niet zo makkelijk 🙂. Bij de boerenzeskamp worden de spellen in de paardenbak gehouden, hierdoor is het dus mogelijk dat je vies wordt. Kleding wat vies mag worden en waar je je lekker in kan bewegen, wordt dan ook aangeraden. 

Wij hebben diverse routes voor je samengesteld waar je uit kan kiezen. Bij aankomst sturen wij jou deze toe via WhatsApp. Wil je een eigen route rijden? Dat kan! Hou dan wel rekening met de tijd en het rijbereik van de voertuigen. Vermijd tevens onverharde wegen.

Je kan bij ons op de eigen locatie parkeren!

Jazeker! Samen met ondernemers in de regio bieden wij diverse arrangementen aan. Zowel voor kleine- als grotere gezelschappen, voor ieder wat wils. Staat jouw arrangement er niet tussen en wil jij bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem even contact met ons op, we denken graag met je mee!

Als je pech krijgt onderweg bel je even met de BROEZ hulpcentrale 🙂
We halen je op of zorgen voor vervangend vervoer indien beschikbaar.

Onze E-Choppers zijn WA verzekerd, hierbij is schade aan derden verzekerd. Hierbij geldt een eigen risico voor de huurder.
Schades toegebracht aan de voertuigen komen voor rekening van de huurder.

Jazeker! Je kan bij ons terecht voor de enige echte BROEZ cadeaubon (vanaf 25 euro). Voor elke gelegenheid een TE GEK cadeau om weg te geven. Zeker weten dat je iemand een onvergetelijke dag gaat bezorgen. Je bepaalt zelf het bedrag.