Vrijgezellenfeest vrouwen Groningen

Een onvergetelijke dag!

Vrijgezellenfeest vrouwen Groningen

Zoek jij de beste tips voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Groningen? In deze blog zetten we de leukste uitjes voor je op een rijtje! Van te voren is het goed om na te denken over wat voor vrijgezellenfeest je wilt organiseren in Groningen / Westerwolde. Wil je iets actiefs beleven? Ga je voor spel activiteiten of een broeztocht door het prachtige Groningen, in Westerwolde? Wil je een hapje en drankje voor, tijdens of na de activiteiten? Er is van alles mogelijk! Heb je inspiratie nodig? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

E-Chopper huren Groningen

Eén van de meest populaire uitjes voor een vrijgezellenfeest bij vrouwen is een E-Chopper tour door het prachtige Westerwolde. Diverse routes nemen je mee langs verschillende bezienswaardigheden in het prachtige Westerwolde in de provincie Groningen. Ken je Vesting Bourtange? Dit eeuwenoude Vestingstadje neemt je mee terug in de tijd. Op één van de gezellige terrasjes bij ’s LandsHuys of ’t Oal Kroegie is het heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje. Heb je leuke opdrachten voor de aanstaande bruid? Dan is dit een mooie plek daarvoor!
Naast de E-Chopper hebben we diverse andere voertuigen beschikbaar als een fatbikeelektrische loopbandfiets of fatmax kickbike. 

Boeren Zeskamp

Ga je liever voor een activiteit waarbij teambuilding en actief bezig zijn centraal staan? Kies dan voor dé hit van 2023; De Boeren Zeskamp! In teams strijd je om de titel “De Beste Broez Boeren van Westerwolde”. Spellen die voorbij komen zijn o.a. de kruiwagenrace, Boeren Bowling, Boeren Estafette, Koemelken, Hoefijzergooien en Touwtrekken. Tussen, tijdens of na de activiteiten van het vrijgezellenfeest een hapje en een drankje met de vrouwen? Tuurlijk kan dat. Kijk bij onze arrangementen voor alle mogelijkheden.

Oud Hollandse spellen

Wil je tijdens het vrijgezellenfeest het wat rustiger aan doen? Toegankelijk voor alle leeftijden? Dan zijn de Oud Hollandse Spellen wat voor jou! Geen hightech games maar even terug naar de gezellige eenvoud van vroeger. Tijdens het vrijgezellenfeest speel je diverse oud hollandse spellen  met de vrouwen als Knikkerflipper, Gatenkaas, Trekbiljart, Sjoelen, Spiegelschrijven en diverse andere. Je kan deze spellen natuurlijk ook combineren met een e-chopper tour door Groningen – Westerwolde!

Vesting Bourtange City Escape

Een escape room maar dan dwars door Vesting Bourtange!
Ga terug naar het jaar 1795 en kruip in de huid van Schildwacht Hubert den Ijzer. De Fransen staan op het punt de Vesting te veroveren. Er zit maar één ding op; VLUCHTEN! Voer zoveel mogelijk opdrachten goed uit en kraak de code die leidt naar de geheime sluiproute.
Weet jij op tijd te vluchten?
Onderweg kom je van alles te weten over de geschiedenis en de vijanden en helden van weleer.
Een geweldig spel (4/5 personen per groepje) voor jong en oud om op een actieve manier Vesting Bourtange te ontdekken. Ben je met 20 personen of meer? Kijk dan bij de Bourtange Team Battle!

Letterpakkenspel

Ken je het TV programma “Jongens tegen de meisjes”? Dan heb je vast en zeker het Letterpakkenspel wel eens gezien! Maak teams van 4 personen en raad zoveel mogelijk woorden. Heeft jouw team de meeste woorden geraden? Dan wint jouw team het spel. Eén ding weet je zeker, dit wordt één grote chaos! Super leuke activiteit voor of tijdens een BBQ arrangement of tijdens pizza’s maken.

Bij Stal Westerwolde kan je terecht voor allerlei activiteiten om het vrijgezellenfeest in Groningen tot een groot succes te maken!
Heb je vragen of wil je een vrijgezellenfeest reserveren? Neem contact met ons op!

Vrijgezellenfeest vrouwen Groningen