BROEZ'N & Koffie Leut'n

Maak jouw BROEZavontuur compleet

Koffie Leut´n

Wil je genieten van het prachtige Groninger landschap? Het is heerlijk vertoeven in het geweldige Westerwolde. Bij een geslaagde BROEZ tocht hoort natuurlijk een heerlijk, vers gezet bakje koffie met een huisgemaakte lekkernij.

In samenwerking met Kopje Genieten bieden wij voor de broezers het arrangement BROEZ’N en KOFFIE LEUT’N aan. 
Je begint de dag met een geweldige route dwars door eeuwenoude natuurgebieden en idyllische buurtschappen. Onderweg is er ruimte voor een “uutbloasmomentje” waarbij je kan genieten van een verse koffie, espresso of cappuccino met een heerlijke, huisgemaakte versnapering bij Kopje Genieten in Sellingen. Het is daar Genieten met een hoofdletter G op hun prachtige locatie!

De broez’n en koffie leut’n tour duurt 3 of 4 uur en is vooraf te boeken voor € huur voertuig (afhankelijk van voertuig) + € 6,50 p.p.
Mogelijk in de ochtend en in de middag

Kies jouw voertuig

Diverse Elektrische voertuigen

Kies jouw voertuig

Welk voertuig kies jij? Ga je voor de E-Chopper, BROEZWalker, BROEZBike of de E-Kickbike? De verschillende voertuigen zijn met elkaar te combineren zodat jong en oud, met of zonder rijbewijs, een onvergetelijke dag in Westerwolde kunnen beleven. Tevens zijn er kinderzitjes beschikbaar voor de E-Chopper en BROEZbike!

Koffie Leut´n Arrangement

Het BROEZ’N & Koffie Leut´n arrangement is perfect te combineren met een tocht op één van de elektrische voertuigen door de omgeving van Sellingen. 

Koffie Leut´n Arrangement

€6,50 per persoon (excl. voertuig/activiteit)