Over ons

Wie zijn wij?

Stal Westerwolde dient als ideale uitvalsbasis om dit prachtige gebied te verkennen.
Onze locatie bevindt zich in hartje Westerwolde in een oase van natuur, rust en ruimte.

Waar ons BROEZavontuur begon? Op Texel! Een weekendje weg met familie. Daar zagen wij E-Choppers staan. Dat heeft onze interesse gewekt. Een aantal weken later zijn we met z’n 2’en naar Ameland gegaan voor een weekendje weg, maar hadden ook nog steeds de E-Choppers in gedachten. Laten we die ook gelijk testen! Hoe leuk zou dat zijn als wij ook E-Choppers aan onze gasten kunnen aanbieden? 

Door weer en wind hebben wij de E-Choppers getest, onderweg een warme chocolademelk met slagroom om op te warmen. We keken elkaar aan en dachten: wij gaan ook 2 E-Choppers aanschaffen! BROEZ’N deur Westerwolde was geboren! 
Al snel werd duidelijk dat er in het mooie Westerwolde veel meer vraag was naar de E-Choppers. Van het één kwam het ander en de BROEZvloot werd uitgebreid met allerlei elektrische voertuigen. Inmiddels verzorgen wij groepsuitjes tot 40+ personen, waarbij het hele gezin mee op BROEZtour kan!

Je kan bij ons terecht voor het huren van elektrische voertuigen (e-choppers, loopbandfietsen, fatbikes, kickbikes) om de regio op een duurzame manier te verkennen. Daarnaast bieden wij diverse spelactiviteiten aan zoals de Vesting Bourtange City Escape en de Boeren Zeskamp. Dit combineren wij met een divers aanbod van (horeca)arrangementen op maat. Wij organiseren voor iedere gelegenheid, voor grote- en kleine gezelschappen, een geweldig dagje uit in het prachtige Westerwolde!

Wij hebben daarnaast een kleinschalige paardenhouderij waar elk jaar een aantal veulens worden geboren. 

Zoek je een locatie om een onvergetelijk dagje uit te beleven? Heb je vragen aan ons?
Bel, mail, of kom langs. We staan je graag te woord.

Graag TOT BROEZENS op Stal Westerwolde!

Met vriendelijke groet’n,
Gerben & Fabienne