PERSONEELSUITJE ORGANISEREN

Personeelsfeest organiseren in Groningen

Een goed georganiseerd personeelsuitje is niet alleen een kans om waardering te tonen aan je medewerkers, maar ook om teamgeest te versterken en een ontspannen sfeer te creëren. Of het nu gaat om een jubileum of een moment om de successen te vieren, het organiseren van een bedrijfsuitje vergt planning, creativiteit en aandacht.
Voordat je begint met de planning, bepaal je het doel van het personeelsfeest.
Wil je ontspannen, een actieve dag of werken aan de teamgeest?

In deze blog delen we ideeën met je om een onvergetelijk personeelsfeest in Groningen te organiseren. Heb je hulp nodig om een mooi personeelsuitje te organiseren? Neem gerust contact met ons op.

BROEZtour door Westerwolde

Westerwolde, in zuidoost Groningen, staat bekend als de onontdekte parel van Nederland. Je vindt hier natuur van haar zuiverste soort, rust, ruimte , gezellige terrasjes en gemoedelijkheid.
Wil je deze omgeving met elkaar gaan ontdekken? Dan is een broeztour op een e-chopperfatbikeelektrische loopbandfiets of fatmax kickbike een geweldige ervaring voor jong en oud. Er zijn allerlei arrangementen mogelijk om een geweldig personeelsfeest samen te stellen.

Boeren Zeskamp

Zoek je een echte teambuildings activiteit tijdens jouw bedrijfsuitje? Dan is het Boeren Zeskamp echt wat voor jou! In teams strijdt je om de titel “De Beste Broez Boeren van Westerwolde”. Er komen allerlei spellen voorbij als Boeren Bowling, Hoefijzergooien, Skippy Broez’n, Kruiwagen race, etc.
Je lachspieren worden optimaal getraind. Een geweldige activiteit voor een personeelsfeest! Lekker eten na afloop? Kijk dan bij onze arrangementen.

Spellen

Vind je het leuk om samen spellen te doen en de teamgeest te vergroten? Dan is het leuk om tijdens een personeelsfeest diverse spellen te gaan doen samen. Denk hierbij aan Het Letterpakkenspel (bekend van TV, jongens tegen de meisjes), Oud Hollandse spellen of Towerbuilding.
Of wat denk je van een pubquiz onder het genot van een hapje en een drankje? Ook combinaties van allerlei spellen zijn mogelijk om er een geweldig personeelsuitje van te maken.

Eten en Drinken

Uiteraard mag het culinaire aspect niet worden vergeten tijdens een personeelsfeest. Je kan kiezen uit allerlei arrangementen. Ga je met de elektrische voertuigen op pad in Westerwolde en wil je onderweg culinair genieten? Denk hierbij aan een heerlijke brunch bij Gasterij Natuurlijk Smeerling of een huisgemaakt gebakje bij Kopje Genieten. Of na afloop een gezellige bierproeverij bij Brouwerij Westerwolde.
Wil je graag na afloop van de activiteit gezellig bijpraten en het samenzijn voortzetten onder het genot van een hapje en drankje? Dan kan je bij ons terecht voor een uitgebreid BBQ arrangement.

Specifieke wensen?

Heb je specifieke wensen? Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijk bedrijfsuitje van te maken!

Wil je de organisatie van jullie personeelsfeest uit handen geven zodat alles geregeld wordt?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!