Groepsuitjes Groningen

Voor welk uitje kiezen jullie?

De leukste groepsuitjes!

Bij Stal Westerwolde kan je terecht voor diverse groepsuitjes in Groningen, voor zowel kleine- als grotere gezelschappen. Een compleet verzorgde dag van begin tot eind!

Of het nu gaat om een teamuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, verenigingsdag, verjaardag, jubileum etc.; voor elke gelegenheid, voor jong en oud, het léukste uitje van Groningen in Westerwolde!

Er zijn horecafaciliteiten en een vergaderruimte op onze locatie aanwezig. Eerst een dagdeel vergaderen en dit combineren met een ontspannende activiteit? Alles is mogelijk! Kijk bij arrangementen voor alle horeca mogelijkheden. 

Wij maken jouw groepsuitje in Groningen tot een onvergetelijke dag!

Groepsuitjes Groningen

BROEZ´N met de groep

Op broeztour met onze elektrische voertuigen is een beleving op zich.

De prachtige natuur van Westerwolde leent zich uitstekend voor een actief groepsuitje waar rust, ruimte en gemoedelijkheid centraal staan.

Er is keuze uit diverse voertuigen, met of zonder rijbewijs. Voor ieder wat wils!
Beleef Actief Westerwolde in zuidoost Groningen!

Groepsuitje Groningen

Voertuigen

E-chopper koeien

Ontdek het mooie Westerwolde op een unieke, ontspannen manier. De voertuigen zijn zeer goed met elkaar te combineren. Ook gedurende de tocht kun je ruilen, waardoor iedereen een fantastische beleving heeft. 

Bourtange Battle

Groepsuitjes Groningen..

Ga de strijd met elkaar aan in deze interactieve battle in dé historische trekpleister van provincie Groningen; Vesting Bourtange. In teams ga je allerlei opdrachten te lijf en strijd je om de meeste punten. 

Boerenzeskamp

Welk team kroont zich tot kampioen van Westerwolde? Kruiwagenrace, boerenbowling, hoefijzergooien, skippybroez’n, koe melken; er komen allerlei spellen voorbij! Een actief uitje vol plezier en teambuilding.

Vergaderen

Groepsuitjes Groningen

Werk, ontspanning en een gezellige dag combineren? Een geweldige teambuilding activiteit. Je kan bij ons terecht voor diverse vergaderarrangementen op maat. De vergaderruimte biedt plaats voor +/- 25 personen.

Arrangementen voor groepen

We bieden diverse arrangementen op maat, tevens in samenwerking met lokale ondernemers. BBQ’en, zelf pizza’s maken, broodje hamburger samenstellen, brunchen, bierproeverij, bowlen, bezoek aan museum klooster Ter Apel, dineren, kajakken; je kan het zo gek niet verzinnen!

Wij zijn flexibel en kunnen de dag inrichten naar jullie wensen. Heb je een speciaal verzoek of wil je eens sparren over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord!