De Boerderij

Maak kennis met de beestenbende

Paarden

Op Stal Westerwolde fokken wij jaarlijks een klein aantal springveulens. Deze zijn afkomstig uit Holsteiner stam 2151.
De merries die uit deze stam geboren worden krijgen “Danga” als achtervoegsel mee.

Benieuwd naar onze visie en onze paarden? Altijd welkom voor een bakje koffie om eens aan de keukentafel van gedachten te wisselen over de fokkerij. 

Wil je na de BROEZtour een kijkje nemen in de stallen? Dat kan uiteraard! Wij lopen graag even met je mee om de paarden en eventueel de veulentjes aan je voor te stellen! Neem je een lekkere appel of wortel voor ze mee? 

Honden

Op het terrein lopen twee grote honden rond, Joep & Milou. Joep zal iedereen maar al te vrolijk begroeten. En wil dan ook graag met iedereen spelen. Gaan jullie op pad met de BROEZERS? Dan gaat Joep even naar binnen, want hij vindt het maar al te leuk om achter de BROEZERS aan te rennen. Bij terugkomst is hij vast weer gezellig buiten om jullie weer te begroeten.

BROEZkatten

Onze BROEZkatten Bobbie & Rinus. Bobbie houdt zich niet in om zijn moment te pakken voor het fotomoment. Geregeld zie je hem dan ook languit op de foto gaan. Rinus probeert elke keer toch weer om mee te broez’n, maar helaas mag hij nog steeds niet mee ;). 

De katten hebben dan ook een dubbele functie op de boerderij. Naast hun functie als BROEZambassadeur zijn zij ook actief in het vangen van de muizen. Ze zijn dan ook graag in het stro en in het land te vinden.