Bourtange Team Battle

Met wie ga jij de strijd aan?

Bourtange Team Battle

Versterk de banden met je team tijdens deze spannende teambuilding en spel activiteit. Gewapend met tablets, staan jullie oog in oog met de historische Vesting van Bourtange.Slechts één team kan de winnaar worden, is jouw team klaar voor de uitdaging?

Ga de strijd met elkaar aan in deze interactieve battle in dé historische trekpleister van provincie Groningen; Vesting Bourtange. In teams ga je allerlei opdrachten te lijf en strijd je om de meeste punten. Deze battle speel je op tablets en speelt zich af in en om Vesting Bourtange. Een ware Team Battle!Welk team heeft de meeste kennis? Wie maakt de meest hilarische groepsfoto? Welk team heeft het beste geheugen? Er komen allerlei opdrachten voorbij!Scoor zoveel mogelijk punten en versla de andere teams!

Moge het beste team winnen!Na (of tijdens) alle activiteiten een hapje en een drankje? Of een stevige BBQ, ook dat is mogelijk!

Bourtange Team Battle

€29,95 per persoon

Hoe werkt het?

Maak jouw BATTLE compleet

Arrangementen

We hebben een groot aanbod aan te gekke arrangementen. Of het nu gaat om een boeren lunch, een bezoek aan historische bezienswaardigheden, een vergaderarrangement of een uitgebreid BBQ buffet; er is van alles mogelijk!

We willen jou het prachtige Westerwolde optimaal laten beleven.

Want ook al zijn wij niet objectief, het is hier echt GE-WEL-DIG!

Acitiviteiten

Wist je dat we allerlei spelactiviteiten aanbieden om jou een gezellige en onvergetelijke dag te bezorgen? Vertier en plezier gegarandeerd! Van verhuur van duurzame, elektrische voertuigen en boeren zeskamp tot geweldige spelactiviteiten.

Of het nou gaat om kleine of grote gezelschappen, jong en oud, een gezellige-dag-garantie voor iedereen!

We laten je het prachtige Westerwolde zien, proeven, ruiken en beleven!