Video's

BROEZimpressie

E-Chopper huren Vlagtwedde Groningen

Op BROEZ avontuur is een beleving op zich.
De wind door je haar, de geur van de natuur in je neus, het zonnetje op je gezicht…. voor iedereen een geweldig dagje uit.
Hieronder vind je een aantal BROEZ impressies.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook op avontuur?
Neem contact met ons op en boek jouw BROEZ tour!

RTL - My Next Destination

Recentelijk hebben wij presentatoren en een filmploeg van RLT te gast die opnames kwamen maken voor het programma: My Next Destination.
 
Ze maakten een serie afleveringen over het prachtige Westerwolde. En wat moet je gedaan hebben als je een dag in deze regio bent? Juist, BROEZ’N door Westerwolde.
 
Presentatoren Arno en Patricia hebben een dag op onze E-CHOPPERS door de geweldige natuur van Westerwolde gebroezd en hebben onze KANO’S gebruikt voor een BROEZTOCHT door het beekdal van De Ruiten Aa. Uiteraard mocht het ontvangst met een lekker bakje koffie en huisgemaakte, Groningse Poffert niet ontbreken. Het heeft prachtige beelden opgeleverd!
 

Loopbandfiets - Lopifit

Lopen is nog nooit ZO LEUK geweest!

De BROEZ WALKER, oftewel de elektrische loopbandfiets (merk LopiFit), is een unieke uitvinding en heeft een hele grote WOW factor.
De elektromotor brengt de loopband en de fiets in beweging. Je hoeft alleen maar mee te wandelen, hoe gaaf is dat!? 

De Lopifit maakt het mogelijk om grote afstanden lopend af te leggen. Zonder inspanning! Op dit moment hebben wij 6x loopbandfietsen beschikbaar.

Zie jij jezelf al lopend door de natuur van Westerwolde BROEZ´N tot wel 25 km per uur zonder moe te worden? Genieten van rust en ruimte tijdens een unieke activiteit? En nog gezond ook!!
Dan is dit zeker wat voor jou. 

Kano huren Vesting Bourtange

Het eeuwenoude vestingstadje Bourtange is een ware trekpleister van de provincie Groningen. Elk jaar trekt deze unieke locatie vele bezoekers uit diverse landen en alle windstreken. En dat is niet voor niets!

Dit stadje diende ooit als verdedigingswerk wat ontstaan is vanuit de tachtigjarige oorlog. Als je hier bent waan je je eeuwen terug in de tijd.

Om de vesting beter te kunnen verdedigen werden er grachten gegraven en wallen opgeworpen. Vanaf het water is dit verdedigingsbolwerk op een geweldige manier te aanschouwen.