Horeca

Arrangementen

Dikkedakk´n BBQ

Eerst gezellig broez’n door het geweldige Grunneger laand met na afloop een heerlijke BBQ in een gemoedelijke sfeer op Stal Westerwolde. Een lekker hapje en drankje maakt de dag helemaal compleet!

Boerenlunch

Een BROEZ tour combineren met een overheerlijke (Boergondische) BoerenLUNCH. De boerenlunch bestaat uit een boeren groentesoep met ballen, een broodje kroket, bolletje ham of kaas, handfruit en melk en jus d´orange. Liever een Boergondische lunch? Kijk dan bij de Boergondische boerenlunch.

Koffie & Poffert

Start jouw broezavontuur met een lekker bak koffie of thee met huisgemaakte Groningse Poffert. Poffert is een broodachtig boerengerecht dat vroeger veel werd gegeten als warme maaltijd of nagerecht door de boeren die terugkwamen van het harde werken op het land.

BBQ arrangement Groningen

Build your own Burger

Na een onvergetelijke BROEZtour/activiteit is het tijd om je culinaire creativiteit te ontketenen met ons nieuwe arrangement: BROEZ’N & Burgers. De hamburgers zijn van natuurlijk rundvlees uit Westerwolde. En dat proef je!

Pizzaoven

Pizza maken

Na een enerverende BROEZ activiteit is het tijd om je eigen pizza te creëren! Na een onvergetelijke BROEZ-ervaring maak je je eigen unieke pizza in een houtgestookte oven. Pure ambacht en super gezellig!

Bittergarnituur

Borrels & Bittergarnituur

Na het BROEZ’N of tijdens een gezellige activiteit toe aan een borrel met lekkere bittergarnituur? Ook dat kan! Geniet onder het genot van een heerlijk gebrouwen biertje uit Westerwolde van een warme snack. 

Groepsuitje

Bierproeverij

Eerst op één van onze elektrische voertuigen BROEZ’N door het prachtige Westerwolde.
Gezellig touren langs diverse highlights in de regio, ontspannen en avontuurlijk in één. Na afloop van de BROEZ tour een proeverij van huisgebrouwen, regionaal bier bij ONZE BUREN van Brouwerij Westerwolde.