BROEZWalker

Lopen is nog nooit ZO LEUK geweest!

Elektrische Loopbandfiets

Loopbandfiets van Lopifit huren in Groningen – Westerwolde! De BROEZ WALKER, oftewel de elektrische loopbandfiets (merk LopiFit), is een unieke uitvinding en heeft een hele grote WOW factor. De elektromotor brengt de loopband en de fiets in beweging. Je hoeft alleen maar mee te wandelen, hoe gaaf is dat!?
Lopen is nog nooit zó leuk geweest.

De Lopifit maakt het mogelijk om grote afstanden lopend af te leggen. Zonder inspanning! Je moet er wel tegen kunnen dat mensen je nakijken als je hiermee door Westerwolde wandelt, want opvallen doe je!
Dat is zien en gezien worden!

Op dit moment hebben wij 6x loopbandfietsen beschikbaar. De loopbandfiets is prima te combineren met alle andere elektrische voertuigen. Mix & Match!
Een Loopbandfiets van LopiFit huren in Groningen, je zal het nooit vergeten!

De Loopbandfiets in het kort:

Groepsfoto combinatie voertuigen

Mix & Match

De verschillende voertuigen zijn met elkaar te combineren zodat jong en oud, met of zonder rijbewijs, bij ons terecht kan voor een mooie broeztour door Westerwolde. Hou je van wat afwisseling?
Wissel dan onderweg van voertuig, extra leuk!

Combineer jouw BROEZtour met een arrangement of activiteit

Arrangementen

Familiedag organiseren Groningen

Breid jouw activiteit uit met één van de vele, te gekke arrangementen! Onderweg of op onze locatie, tussendoor of na jouw activiteit. Lekker eten, proeven, iets ondernemen of beleven. Gezellig met elkaar. Er is van alles mogelijk!

Activiteiten

Wist je dat we allerlei activiteiten aanbieden om jou een gezellige en onvergetelijke dag te bezorgen? Vertier en plezier gegarandeerd! Van verhuur van duurzame, elektrische voertuigen en boeren zeskamp tot geweldige spel activiteiten. We laten je het prachtige Westerwolde zien, proeven, ruiken en beleven!