E-Chopper arrangementen Groningen

Leukste dagje uit!

E-Chopper arrangementen Groningen

Zoek jij E-Chopper arrangementen in Groningen? Een E-Chopper is een elektrische scooter met extra brede banden. In deze blog geven we je diverse tips voor een e-chopper arrangement wat bij jouw wensen past! Of het nou gaat om een vriendenuitje, personeelsfeest, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje; voor elke gelegenheid een passend E-Chopper arrangement! Goed om vooraf in kaart te brengen hoe de samenstelling van de groep er uit ziet. Voor welke gelegenheid is het? Hoe is de groep samengesteld qua leeftijd? Gaan er ook kinderen mee? We geven je een aantal passende opties voor een e-chopper arrangement in Groningen.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van jouw e-chopper arrangement? Neem gerust contact met ons op.

E-Chopper en BBQ arrangement

Eén van de bekendste e-chopper arrangementen in Groningen is een E-Chopper tour door Westerwolde gecombineerd met een heerlijke BBQ. De e-chopper tour neemt je mee langs diverse bezienswaardigheden in Westerwolde zoals Vesting Bourtange, natuurgebied Smeerling, De Sellingerbossen, heidegebied Ter Borg, museum klooster Ter Apel en vele anderen. De BBQ na afloop bestaat uit verschillende soorten vlees, stokbrood met kruidenboter, salades, diverse sauzen en fruit. Je kan de BBQ afsluiten met heerlijk, biologisch BoerderIjs. Voor de echte bourgondiërs!

E-Chopper huren en Bierproeverij

Voor de echte gezelligheidsdieren en bierliefhebbers hebben we een zeer speciaal e-chopper arrangement. Je begint het dagje uit in Westerwolde met een broeztour door het mooiste stukje natuur van de provincie Groningen, Westerwolde. Het is heerlijk vertoeven op één van de gezellige terrasjes onderweg bij Gasterij Natuurlijk Smeerling, ’t Oal Kroegie, De Slegge of ’s Landshuys. Na afloop van de tour gaan jullie naar onze buren van Brouwerij Westerwolde voor een gezellige bierproeverij van speciaal bieren. Brouwer Harm neemt jullie mee in het verhaal van zijn bedrijf en hoe de speciaal bieren zijn gebrouwen. Een super gezellige dag gegarandeerd! Een leuk arrangement voor bijvoorbeeld een vriendenuitje of vrijgezellenfeest.

E-Chopper brunch arrangement

Een E-Chopper tour in Groningen combineren met een heerlijke brunch op een unieke locatie? Dan is dit brunch arrangement wat voor jou! Vlak naast het Metbroekbos in Smeerling ligt horecagelegenheid Gasterij Natuurlijk Smeerling. Hier kan je halverwege de route genieten van een overheerlijke brunch met fantastisch uitzicht. De brunch bestaat uit Groningse mosterdsoep, een broodje gezond en een consumptie. Ben je een grote eter? Dan is de brunch ook uit te breiden met een extra broodje gezond!

E-Chopper huren en pizza maken

Geniet van het verrassende landschap in Westerwolde tijdens een e-chopper tour. Je rijdt door bossen, heidevelden, langs kabbelende riviertjes en eeuwenoude bezienswaardigheden. Bij terugkomst bak jij als een échte Italiaanse chef jouw eigen gemaakte pizza in een houtgestookte oven. Niet alleen super gezellig maar ook pure ambacht! Groningen in Italiaanse sferen! Buon appetito. Voor alle leeftijden een geweldig uitje!

E-Chopper huren en vergaderen

Eerst een dagdeel vergaderen om de dag ontspannen af te sluiten met een onvergetelijke e-chopper tocht door het Groninger land? Ontspanning en werk combineren, ook dat kan bij Stal Westerwolde. Vergaderen onder het genot van een vers gezet kopje koffie of thee met huisgemaakte, Groningse poffert. Er zijn faciliteiten aanwezig om in een alle rust en in een landelijke sfeer met elkaar te vergaderen. Ideaal voor een teamuitje of personeelsdag. Het vergaderen is te combineren met allerlei arrangementen en activiteiten.

E-Chopper huren met kinderen

Ga je met kinderen op pad en willen ze graag onderweg ergens spelen? Midden in de natuur? Dan is dit E-Chopper arrangement in Groningen een ware beleving! We hebben E-Choppers met kinderzitjes beschikbaar voor kinderen tot en met 5 jaar. Oudere kinderen tot 12 jaar kunnen op de duo e-choppers achterop mee. Vanaf 12 jaar mogen de kinderen op een FATbike of elektrische loopbandfiets. Tijdens deze tour kom je langs speelbos Sellingen. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen midden in de Sellinger bossen. Na het spelen zin in een lekkere versnapering? Pak een gezellig terrasje bij Kopje Genieten. Super leuk dagje uit voor het hele gezin.

Zoals je ziet zijn er allerlei e-chopper arrangementen mogelijk in Groningen. Voor elke gelegenheid het leukste uitje van Westerwolde! Heb je speciale wensen of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

E-Chopper arrangementen Groningen