Arrangementen

Actief beleven!

Arrangementen

We hebben een groot aanbod van te gekke arrangementen op maat. Op onze locatie of onderweg. Of het nu gaat om een boeren lunch, een bezoek aan historische bezienswaardigheden, een bier proeverij, een bittergarnituur,  vergaderarrangement of een uitgebreid BBQ buffet; er is van alles mogelijk! 
We willen jou het prachtige Westerwolde laten beleven.

Want ook al zijn wij niet objectief, het is hier echt GE-WEL-DIG!

Een onvergetelijk en compleet dagje uit met vrienden, vriendinnen, (ex)collega’s, buren, kennissen, man, vrouw, familie, gezin of gewoon alleen? 

Dan moet je bij Stal Westerwolde zijn!

Kies jouw BROEZ horeca Arrangement

Dikkedakk´n BBQ

Eerst gezellig broez’n door het geweldige Grunneger laand met na afloop een heerlijke BBQ in een gemoedelijke sfeer op Stal Westerwolde. Een lekker hapje en drankje maakt de dag helemaal compleet!

Boerenlunch

Een BROEZ tour combineren met een overheerlijke (Boergondische) BoerenLUNCH. De boerenlunch bestaat uit een boeren groentesoep met ballen, een broodje kroket, bolletje ham of kaas, handfruit en melk en jus d´orange. Liever een Boergondische lunch? Kijk dan bij de Boergondische boerenlunch.

Koffie & Poffert

Start jouw broezavontuur met een lekker bak koffie of thee met huisgemaakte Groningse Poffert. Poffert is een broodachtig boerengerecht dat vroeger veel werd gegeten als warme maaltijd of nagerecht door de boeren die terugkwamen van het harde werken op het land.

BBQ arrangement Groningen

Build your own Burger

Na een onvergetelijke BROEZtour/activiteit is het tijd om je culinaire creativiteit te ontketenen met ons nieuwe arrangement: BROEZ’N & Burgers. De hamburgers zijn van heerlijk rundvlees en dat proef je!

Pizzaoven

Pizza maken

Na een enerverende BROEZ-activiteit is het tijd om je eigen pizza te creëren! Na een energieke BROEZ-ervaring je eigen pizza’s maken en bakken op een houtgestookte oven. Pure ambacht!

Bittergarnituur

Borrels & Bitterballen

Na het BROEZ’N of tijdens een gezellige activiteit toe aan een borrel met bittergarnituur? Ook dat kan! Geniet onder het genot van een heerlijk gebrouwen biertje uit Westerwolde lekker van een warme snack. 

Bierproeverij Brouwerij Westerwolde

Bierproeverij

Eerst op één van onze elektrische voertuigen BROEZ’N door het prachtige Westerwolde.
Gezellig touren langs diverse highlights in de regio, ontspannen en avontuurlijk in één. Na afloop van de BROEZ tour een proeverij van huisgebrouwen, regionaal bier bij ONZE BUREN van Brouwerij Westerwolde.

Kajakken

Op zoek naar een dagvullend, actief programma waarin je ondergedompeld wordt in natuur van het zuiverste soort? Zowel te land als ter water op verkenning door het verrassende landschap van zuid-oost Groningen?
Dan is dit arrangement jou op het lijf geschreven!

Eén dagdeel ga je op pad met een elektrisch voertuig naar keuze. We hebben prachtige routes voor je samengesteld die je meenemen langs vele highlights in Westerwolde. Geruisloos broez’n door diverse natuurgebieden, heide, akkervelden, esdallandschappen en eeuwenoude bossen.

Het andere dagdeel ga je op een unieke manier op verkenning door Vesting Bourtange en omgeving: Kano broez´n door Vesting Bourtange!

Vergaderen op locatie

Vergaderen

Werk en onstpanning combineren? Ga dan voor een vergaderarrangement. Eerst een dagdeel vergaderen, tussendoor een lunch om vervolgens de dag ontspannen te vervolgen met een BROEZtour door Westerwolde of een andere activiteit!

Klooster Ter Apel

Cultuur snoev'n

Een cultuurhistorische parel van formaat; voormalig kruisherenklooster Domus Novae Lucis, uit 1465! Het enige nog bestaande middeleeuwse plattelandsklooster in de provincie Groningen. Ga op Cultureel BROEZ avontuur!

Bezoek Kamp de Beetse

Samen trek je er met elektrische voertuigen op uit door de prachtige natuur van Sellingen en omgeving. Laat je onderdompelen in pure schoonheid, rijke historie, rust en ruimte. Onderweg is er een tussenstop bij Kamp de Beetse voor een indrukwekkende rondgang (+/- 45 min.) in de geschiedenis van deze plek en is er tijd voor een lekker bakje koffie of thee.

boeren bowlen in groningen Vlagtwedde

Boerenbowl'n

Bowlen maar dan anders! Lukt het jou om alle klompen in één keer om te gooien en ga je voor de STRIKE? De bowlingbaan ligt op z’n boers voor je klaar!

Kies jouw BROEZ Arrangement onderweg!

Brunch gasterij Smeerling

Brunchen

Een BROEZ tour combineren met een overheerlijke BRUNCH bij Gasterij Natuurlijk Smeerling.  Onder het genot van een Groninger mosterdsoep, een broodje gezond en een consumptie is het heerlijk vertoeven op de prachtige locatie van Gasterij Natuurlijk Smeerling.

Kopje Genieten

Babbel & Knabbel

Tijdens jouw tour even lekker Babbel’n & Knabbel’n bij Kopje Genieten in Sellingen. Geniet van een drankje met lekkere Nacho’s tijdens dit arrangement, midden in de natuur.

Koffie Leut'n

Onderweg is er ruimte voor een “uutbloasmomentje” waarbij je kan genieten van een verse koffie, espresso of cappuccino met een heerlijke, huisgemaakte versnapering bij Kopje Genieten in Sellingen. Het is daar Genieten met een hoofdletter G op hun prachtige locatie!

Gasterij Smeerling

Mocktail

Onder het genot van dé enige echte MOCKTAIL even “terrashangen” en genieten van de prachtige locatie van Gasterij Natuurlijk Smeerling. Een mocktail is een alcoholvrije lekkernij met kruiden, bloemen e.d. uit eigen tuin. Een ware, huisgemaakte smaaksensatie!

Activiteiten

Wist je dat we allerlei (spel)activiteiten aanbieden om jou een gezellige en onvergetelijke dag te bezorgen? Vertier en plezier gegarandeerd! Van verhuur van duurzame, elektrische voertuigen en boeren zeskamp tot geweldige spelactiviteiten. We laten je het prachtige Westerwolde zien, proeven, ruiken en beleven!