Koffie en Groningse Poffert

De beste start!

Koffie & Groningse Poffert

Begin het BROEZavontuur met een heerlijke bak koffie/thee met huisgemaakte Groningse Poffert met boter en suiker. Poffert is een broodachtig boerengerecht dat vroeger veel werd gegeten als warme maaltijd of nagerecht door de boeren die terugkwamen van het harde werken op het land.

Voor groepen vanaf 4 personen.

Het Poffert arrangement bestaat uit:

Kies jouw voertuig of activiteit

Kies jouw voertuig

Diverse Elektrische voertuigen

Welk voertuig kies jij? Ga je voor de E-Chopper, BROEZWalker, BROEZBike of de E-Kickbike? De verschillende voertuigen zijn met elkaar te combineren zodat jong en oud, met of zonder rijbewijs, een onvergetelijke dag in Westerwolde kunnen beleven. Tevens zijn er kinderzitjes beschikbaar voor de E-Chopper en BROEZbike!

Kies jouw activiteit

Wist je dat we allerlei activiteiten aanbieden om jou een gezellige en onvergetelijke dag te bezorgen? Vertier en plezier gegarandeerd! Van verhuur van duurzame, elektrische voertuigen en boeren zeskamp tot geweldige spel activiteiten. We laten je het prachtige Westerwolde zien, proeven, ruiken en beleven! 

Koffie & Poffert Arrangement

Het BROEZ’N & Koffie en Poffert arrangement is perfect te combineren met een activiteit of voor het rijden op één van de voertuigen. 

Koffie/thee & Groningse Poffert Arrangement

€5,50 per persoon (excl. voertuig/activiteit)