E-Chopper

Durf jij het avontuur aan?

E-Chopper huren in Groningen

E-Chopper huren Groningen; BROEZ’N deur Westerwolde!
Deze hippe, elektrische scooter van SpyderWheelz is fluisterstil en biedt een ultiem rijcomfort. Zijn stoere uitstraling en extra brede banden maakt deze e-chopper hét perfecte vervoermiddel om op een ontspannen manier Westerwolde te ontdekken. Voor jong en oud een geweldige beleving. Dat is zien en gezien worden!

Omdat het voor kinderen ook een geweldige beleving is hebben wij ook e-choppers waar kinderen achterop mee kunnen. We hebben voor de kleinste broezers een speciaal kinderzitje beschikbaar. 
Hoe leuk is dat?!

Een E-Chopper huren in Groningen – Westerwolde; een dag om nooit te vergeten!

Meer info over de e-chopper vind je ook in onze blogs.

De E-Chopper in het kort:

 

E-Chopper huren Groningen
E-chopper huren Groningen

E-Chopper 1 persoon

Deze hippe, elektrische scooter is fluisterstil en biedt een ultiem rijcomfort. Zijn stoere uitstraling en extra brede banden maakt deze e-chopper hét perfecte vervoermiddel om op een ontspannen manier het gebied te ontdekken.

E-Chopper huren Groningen-

Duo-Chopper

Omdat het voor kinderen ook een geweldige beleving is hebben wij e-choppers waar kinderen (tm 11 jaar) achterop mee kunnen. We hebben voor de kleinste broezers een speciaal kinderzitje beschikbaar. Hoe leuk is dat?!
Kinderen vanaf 12 jaar kunnen zelf op een FATbike of Loopbandfiets.

E-Chopper huren Groningen!

Mix & Match

De verschillende voertuigen zijn met elkaar te combineren zodat jong en oud, met of zonder rijbewijs, bij ons terecht kan voor een mooie broeztour door Westerwolde. Hou je van wat afwisseling?
Wissel dan onderweg van voertuig, extra leuk!

Groepsfoto combinatie voertuigen

Iets te vieren?

SPECIAL Edition BROEZ’N.

Steel jij de show met een VRIJGEZELLEN-, TROUW of JUBILEUMFEEST?
Met deze BROEZER word jij de HIGHLIGHT van WESTERWOLDE!
 
Dat is ZIEN en GEZIEN worden! Vermeld bij jouw reserveringsaanvraag dat je een blauwe of roze E-Chopper wil boeken en voor welke gelegenheid. 
 

Combineer jouw BROEZtour met een arrangement of activiteit

Arrangementen

Pizza maken arrangement

Breid jouw activiteit uit met één van de vele, te gekke arrangementen! Onderweg of op onze locatie, tussendoor of na jouw activiteit. Lekker eten, proeven, iets ondernemen of beleven. Gezellig met elkaar. Er is van alles mogelijk!

Activiteiten

Wist je dat we allerlei spelactiviteiten aanbieden om jou een gezellige en onvergetelijke dag te bezorgen? Vertier en plezier gegarandeerd! Van verhuur van duurzame, elektrische voertuigen en boeren zeskamp tot geweldige spelactiviteiten. We laten je het prachtige Westerwolde zien, proeven, ruiken en beleven!