Familiedag organiseren Groningen

Gezellige dag voor iedereen!

Familiedag organiseren Groningen

De familiedag, voor velen één van de leukste dagen van het jaar! Naast gezellig kletsen, eten en drinken is het natuurlijk helemaal leuk om tijdens een familieuitje wat met elkaar op een actieve manier te ondernemen. En waar kan dat beter dan in Westerwolde, het mooiste stukje Groningen!
In deze blog geven we je tips over wat je allemaal kan ondernemen om jullie familiedag in Groningen tot een onvergetelijk uitje te maken!

Allereerst is het belangrijk om in kaart te brengen wat de leeftijden zijn van de verschillende familieleden. Bestaat de familie uit volwassenen of zijn er ook kinderen die mee gaan tijdens jullie familieuitje? Vind iedereen het leuk om er actief op uit te gaan of vindt de familie spelletjes doen leuker? We helpen je op weg met verschillende mogelijkheden!

E-Chopper huren

Als je een familiedag organiseert en je wilt er graag met elkaar op uit dan is een e-chopper huren een geweldige manier om Westerwolde op een actieve manier te ontdekken! Een E-Chopper is een elektrische scooter met een groot rijcomfort. Daarnaast hebben we allerlei andere elektrische voertuigen te huur voor jong en oud, met of zonder rijbewijs! Voor de allerkleinsten hebben we speciale kinderzitjes beschikbaar zodat alle generaties kunnen genieten van een familiedag in Groningen. We hebben prachtige routes langs diverse bezienswaardigheden als Vesting Bourtange, Smeerling, De Sellingerbossen en ’t Klooster in Ter Apel. Onderweg heb je allerlei gezellige terrasjes zoals Kopje Genieten, Gasterij Natuurlijk Smeerling, ’s Landshuys in Bourtange, Forellenvijver De Slegge en vele andere. Bij terugkomst lekker BBQ’en of zelf pizza’s bakken? Er is van alles mogelijk!

Spel activiteiten

Een familiedag organiseren waarbij je zeker weet dat je je lachspieren optimaal traint? Dan mag je de Boeren Zeskamp niet missen! Voor alle generaties een gezellige-dag-garantie! In teams strijd je om de titel “De Beste Broez Boeren van Westerwolde”. Er komen allerlei zeskamp spellen voorbij: Koe melken, boeren estafette, hoefijzer gooien, boeren bowling, kruiwagen race en meer!
Ook hartstikke leuk om te combineren  met een broeztour door Westerwolde met een E-Chopper, Fatbike, Loopbandfiets of E-Kickbike voor een dagvullend programma!

Oud Hollandse spellen

In een gemoedelijke en landelijke sfeer jouw familiedag organiseren? Met leuke spelletjes van vroeger? Kies dan voor de Oud Hollandse spellen. Geen hightech games maar terug naar de gezellige eenvoud van vroeger. Bibberspiraal, Knikker broez’n, Gatenkaas, Hamertje tik, Hoeksjoelen, Kleurdobbelen, Wielrollen, Spiegelschrift, Trekbiljart en nog veel meer.
Ook deze activiteit is te combineren met een broeztour door Westerwolde voor een familiedag in Groningen om nooit te vergeten!

Bourtange City Escape

Digitale ESCAPE game op je smartphone!
Een escape room maar dan dwars door Vesting Bourtange!
Weet jij op tijd te vluchten? Onderweg kom je van alles te weten over de geschiedenis en de vijanden en helden van weleer.
Een geweldig spel voor jong en oud om op een actieve manier Vesting Bourtange te ontdekken.
Deze game is geschikt voor 4/5 personen per spel.

Ben je met een groter gezelschap, vanaf 20 personen? Kies dan voor de Bourtange Battle! In teams ga je gewapend met tablets de strijd aan in het pittoreske Bourtange. Welk team heeft de meeste kennis? Wie maakt de meest hilarische groepsfoto? Welk team heeft het beste geheugen? Er komen allerlei opdrachten voorbij! Scoor zoveel mogelijk punten en versla de andere teams!

Eten en drinken

Tijdens een familiedag in Groningen – Westerwolde mag uiteraard een lekker hapje en drankje niet ontbreken. We hebben een groot aanbod van diverse arrangementen. Ga je voor de boeren lunch, een overheerlijke BBQ of ga je op ambachtelijke wijze je eigen pizza’s maken en afbakken in een houtgestookte oven? Er is van alles mogelijk om jullie familiedag onvergetelijk te maken!

We hopen jou en je familie te mogen begroeten op Stal Westerwolde. Heb je vragen, specifieke wensen of wil je reserveren? Neem dan contact met ons op! 

Familiedag organiseren Groningen