BROEZ'N & Bittergarnituur

Lekker snacken!

Bittergarnituur

Samen op BROEZtour met de E-Chopper, BROEZwalker (elektrische loopbandfiets) of BROEZbike (FATbike) is een beleving op zich.
Westerwolde kenmerkt zich door prachtige natuur, gemoedelijke mensen en gezellige terrasjes.

Na afloop toe aan een lekkere borrel en bittergarnituur? Ook dat is mogelijk! Uiteraard ook als lekkere versnapering tijdens de pauze van de Boeren Zeskamp of Oud-Hollandse spellen.

Voor tarieven van onze elektrische voertuigen klik hier.

Kies jouw voertuig of activiteit

Kies jouw voertuig

Diverse Elektrische voertuigen

Welk voertuig kies jij? Ga je voor de E-Chopper, BROEZWalker, BROEZBike of de E-Kickbike? De verschillende voertuigen zijn met elkaar te combineren zodat jong en oud, met of zonder rijbewijs, een onvergetelijke dag in Westerwolde kunnen beleven. Tevens zijn er kinderzitjes beschikbaar voor de E-Chopper en BROEZbike!

Kies jouw activiteit

Wist je dat we allerlei activiteiten aanbieden om jou een gezellige en onvergetelijke dag te bezorgen? Vertier en plezier gegarandeerd! Van verhuur van duurzame, elektrische voertuigen en boeren zeskamp tot geweldige spel activiteiten. We laten je het prachtige Westerwolde zien, proeven, ruiken en beleven! 

Bittergarnituur Arrangement

Na afloop toe aan een bittergarnituur? Ook dat is mogelijk! Uiteraard ook als lekkere versnapering tijdens de pauze van de Boeren Zeskamp of Oud-Hollandse spellen.

 

Bittergarnituuur Arrangement

€8,50 per portie