BROEZ'N & Burgers

Build your own burger

Build your own burger!

Stap op op één van onze elektrische voertuigen en ontdek het prachtige Westerwolde op een avontuurlijke manier. Of ga met elkaar de strijd aan tijdens de Boerenzeskamp of de Bourtange Team Battle. Laat na afloop je culinaire creativiteit de vrije loop met ons nieuwe arrangement: BROEZ’N & Burgers. 

Maak jouw perfecte broodje hamburger!

Bouw je eigen meesterwerk tussen twee broodjes!

Wat is er leuker dan samen in een landelijke, gemoedelijke sfeer je eigen burger te maken!

Voor groepen vanaf 10 personen.

Het burger arrangement bestaat uit:

Kies jouw voertuig of activiteit

Kies jouw voertuig

Diverse Elektrische voertuigen

Welk voertuig kies jij? Ga je voor de E-Chopper, BROEZWalker, BROEZBike of de E-Kickbike? De verschillende voertuigen zijn met elkaar te combineren zodat jong en oud, met of zonder rijbewijs, een onvergetelijke dag in Westerwolde kunnen beleven. Tevens zijn er kinderzitjes beschikbaar voor de E-Chopper en BROEZbike!

Kies jouw activiteit

Wist je dat we allerlei activiteiten aanbieden om jou een gezellige en onvergetelijke dag te bezorgen? Vertier en plezier gegarandeerd! Van verhuur van duurzame, elektrische voertuigen en boeren zeskamp tot geweldige spel activiteiten. We laten je het prachtige Westerwolde zien, proeven, ruiken en beleven! 

Burger Arrangement

Het burger arrangement “BROEZ’N & Burgers” is perfect te combineren met een activiteit of na het rijden op één van de voertuigen. 

Burger Arrangement

€18,50 per persoon