SPELLEN

Word jij de kampioen?

Bij Stal Westerwolde kan je terecht voor de leukste spel activiteiten van Groningen voor het hele gezin! Ga je eerst Westerwolde ontdekken op één van onze elektrische voertuigen om vervolgens de dag af te sluiten met een uitdagend spel? Uiteraard ook zonder voertuigen te boeken. Ideaal voor onder andere een familieuitje, jubileum, vrijgezellenfeest, personeelsdag of bedrijfsuitje. Voor welke actieve beleving ga jij? 

City Escape Bourtange

Escape room Bourtange

Digitale ESCAPE game op je smartphone!
Een escape room maar dan dwars door Vesting Bourtange!

Ga terug naar het jaar 1795 en kruip in de huid van Schildwacht Hubert den Ijzer. De Fransen staan op het punt de Vesting te veroveren. Er zit maar één ding op; VLUCHTEN!
Voer zoveel mogelijk opdrachten goed uit en kraak de code die leidt naar de geheime sluiproute.
Durf jij het aan?

Boeren Zeskamp

Pak je klompen maar uit de kast en ga boeren bowlen. Kegel jij de meeste klompen om? Of weet jij als snelste de koe te melken?

Zorg met jouw team voor de meeste punten en ga aan de haal met de titel “De Beste Broez Boeren van Westerwolde”
Je lachspieren worden optimaal getraind!

Oud Hollandse Spellen

Oud Hollandse spellen Knikkerflipperkast

Word jij de koning of koningin van de Oud Hollandse Spellen?

Geen hightech games maar even terug naar de gezellige eenvoud van vroeger.
Spellen als Knikker broez’n, Gatenkaas, Hamertje tik, Hoeksjoelen, Kleurdobbelen, Wielrollen, Spiegelschrift en nog veel meer. 
Leuk om na een broeztour of boeren zeskamp te doen.

Bourtange Team Battle

Ga de strijd met elkaar aan in deze interactieve battle in dé historische trekpleister van provincie Groningen; Vesting Bourtange. In teams ga je allerlei opdrachten te lijf en strijd je om de meeste punten. Deze battle speel je op tablets en speelt zich af in en om Vesting Bourtange. Ware Team Battle!

Laat het beste team winnen!

Na (of tijdens) alle activiteiten een hapje en een drankje? Of een stevige BBQ, ook dat is mogelijk!

Letterpakken Spel

Bekend van RTL4, “De jongens tegen de meisjes”, het letterpakkenspel. Maak teams van 4 personen en raad zoveel mogelijk woorden. Heeft jouw team de meeste woorden geraden? Dan wint jouw team het spel. Eén ding weet je zeker, dit wordt één grote chaos! Leuk tijdens de BBQ of op jouw eigen locatie!

Bijpassende arrangementen

BBQ

Barbecue

Dikkedakk’n of te wel, steek de barbecue maar aan. Na de activiteit Boergondisch tafelen met een geheel verzorgde barbecue. Het enige wat je zelf moet doen; het vlees omdraaien. Smullen maar!

BROEZ'N

Groepsfoto combinatie voertuigen

Wil je eerst BROEZ’N op één van de elektrisch aangedreven voertuigen om na afloop de dag actief met een spelactiviteit af te sluiten? Combineer jouw arrangement zoals jij dat graag wilt! 

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. De koffie en thee staan altijd klaar. En uiteraard staan de drankjes koud. Wil je hier een heerlijke boeren lunch bij? Of een bittergarnituur? Of een lekker ijsje? Er is van alles mogelijk!

Activiteiten

Een dag vol gezelligheid, ontspannen en actief. Voor ieder wat wils. Een teambuildings acitiviteit? Met een voertuig op pad of kanoën door de grachten van Bourtange? Laat je verrassen door het prachtige Westerwolde!