Spellen

Een dagje uit in Westerwolde combineren met allerlei te gekke spelactiviteiten? Ook daarvoor ben je bij Stal Westerwolde aan het juiste adres!

Bij ons kan je terecht voor een uitje op maat! Of het nou gaat om kleine of grote gezelschappen, jong en oud, een gezellige-dag-garantie voor iedereen!
Hieronder slechts enkele voorbeelden.

Wat te denken van onze Boeren Zeskamp? In teams strijden om de titel “De Beste Broez Boeren van Westerwolde”? Dé perfecte teambuildings activiteit en niet onbelangrijk; de lachspieren worden optimaal getraind!

Een geweldig digitaal spel op de smartphone in Vesting Bourtange. Ga terug naar het jaar 1795! Kruip in de huid van Schildwacht Hubert den Ijzer. Voer zoveel mogelijk opdrachten goed uit en kraak de code die leidt naar de geheime sluiproute. Onderweg kom je van alles te weten over de geschiedenis en de helden en vijanden van weleer.

Best te spelen voor groepjes tot 4/5 personen per spel.

Het spel bekend van TV “De jongens tegen de meisjes”. Raad jij met jouw team de meeste juiste antwoorden door in de juiste volgorde te gaan staan?

Dat wordt natuurlijk één grote chaos!

Leuke activiteit voor bijvoorbeeld voor, tijdens of na een BBQ.

Heb je een feestje op een eigen locatie en zoek je plezier en vertier in het programma? Het is ook mogelijk om spellen te huren op jouw eigen locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, het aanbod is continu in ontwikkeling!

Vragen of specifieke wensen? Neem even contact met ons op!