BROEZBike

Fatbike

BROEZBike - KNAAP Fatbike huren

Fatbike huren in Groningen – Westerwolde? Deze stoere FATBIKE met dikke banden van het merk KNAAP kan je zien als de Ferrari onder de elektrische fietsen.
Trappen doe je voor de sier!

Met de krachtige elektromotor BROEZ je door het prachtige Westerwolde zonder enige inspanning. Optimaal genieten van al het moois wat de provincie Groningen te bieden heeft. De fatbike neemt je mee langs de parels in de regio.

Met gemak haal je 25 km per uur (zonder zweetdruppels).
Koekkoek!
 
En weet je wat het mooie is? Iedereen vanaf 12 jaar mag er mee op BROEZtour.
Kinderen kunnen tevens veilig mee achterop de fatbike, speciale kinderzitjes en voetsteunen beschikbaar!

Maximaal gewicht 125 kg.

De BROEZbikes zijn perfect te combineren met de E-Choppers, de BROEZwalkers (elektrische loopbandfietsen) of BROEZcruisers (elektrische kickbikes).

Fatbike huren in Groningen, een ervaring om nooit te vergeten!

De Fatbike in het kort:

 

Voertuigen huren Bourtange

Mix & Match

De verschillende voertuigen zijn met elkaar te combineren zodat jong en oud, met of zonder rijbewijs, bij ons terecht kan voor een mooie broeztour door Westerwolde. Hou je van wat afwisseling?
Wissel dan onderweg van voertuig, extra leuk!

Combineer jouw BROEZtour met een arrangement of activiteit

Arrangementen

Breid jouw activiteit uit met één van de vele, te gekke arrangementen! Onderweg of op onze locatie, tussendoor of na jouw activiteit. Lekker eten, proeven, iets ondernemen of beleven. Gezellig met elkaar. Er is van alles mogelijk!

Activiteiten

Wist je dat we allerlei activiteiten aanbieden om jou een gezellige en onvergetelijke dag te bezorgen? Vertier en plezier gegarandeerd! Van verhuur van duurzame, elektrische voertuigen en boeren zeskamp tot geweldige spel activiteiten. We laten je het prachtige Westerwolde zien, proeven, ruiken en beleven!