Blogs

Voor welke activiteit kies jij?

Personeelsuitje organiseren

Een goed georganiseerd personeelsuitje is niet alleen een kans om waardering te tonen aan je medewerkers, maar ook om teamgeest te versterken en een ontspannen sfeer te creëren. Hoe je een personeelsuitje in Westerwolde organiseert, lees je in deze blog.

Wat is een E-Chopper?

E-Chopper huren Groningen

Een E-chopper is een elektrische scooter met een stoer uiterlijk, vergelijkbaar met een traditionele chopper. Het werkt op een vergelijkbare manier als een elektrische scooter, maar met het ontwerp en de uitstraling van een stoere chopper a al Harley Davidson. Lees alles over de E-Chopper in deze blog.

E-Chopper huren in Groningen

Een E-Chopper is een perfect vervoermiddel om het prachtige Westerwolde mee te ontdekken. Een E-Chopper is een elektrische scooter waarmee je alle fietspaden op mag. Hierdoor kom je op de mooiste plekjes van de provincie Groningen. Alles over een E-Chopper huren in Groningen lees je in deze blog.

Wat te doen in Vlagtwedde / Westerwolde?

Westerwolde bevindt zich in zuidoost Groningen en strekt zich uit van Ter Apel, Sellingen, Vlagtwedde, Bellingwolde, Blijham tot aan Nieuweschans.
Je kan wel stellen dat Westerwolde dé onontdekte parel van Nederland is. Westerwolde staat bekend om haar natuurlijke schoonheid, rijke historie en cultureel erfgoed. Met haar schilderachtige dorpjes, uitgestrekte bossen, kronkelende rivieren en historische bezienswaardigheden is hier ontzettend veel te zien en te beleven. Ontdek de verborgen schatten en laat je verrassen!