Blogs

Voor welke activiteit kies jij?

Personeelsuitje organiseren

Een goed georganiseerd personeelsuitje is niet alleen een kans om waardering te tonen aan je medewerkers, maar ook om teamgeest te versterken en een ontspannen sfeer te creëren. Hoe je een personeelsuitje in Westerwolde organiseert, lees je in deze blog.

Wat is een E-Chopper?

E-Chopper huren Groningen

Een E-chopper is een elektrische scooter met een stoer uiterlijk, vergelijkbaar met een traditionele chopper. Het werkt op een vergelijkbare manier als een elektrische scooter, maar met het ontwerp en de uitstraling van een stoere chopper a al Harley Davidson. Lees alles over de E-Chopper in deze blog.

E-Chopper huren in Groningen

Een E-Chopper is een perfect vervoermiddel om het prachtige Westerwolde mee te ontdekken. Een E-Chopper is een elektrische scooter waarmee je alle fietspaden op mag. Hierdoor kom je op de mooiste plekjes van de provincie Groningen. Alles over een E-Chopper huren in Groningen lees je in deze blog.

Wat te doen in Vlagtwedde / Westerwolde?

Westerwolde bevindt zich in zuidoost Groningen en strekt zich uit van Ter Apel, Sellingen, Vlagtwedde, Bellingwolde, Blijham tot aan Nieuweschans.
Je kan wel stellen dat Westerwolde dé onontdekte parel van Nederland is.  Ontdek de verborgen schatten en laat je verrassen!

Teambuilding Groningen

Tips voor teambuilding activiteiten in Groningen! Samen tijd doorbrengen en samenwerken staan centraal tijdens een teambuilding dag. Een leuk dagje uit met collega’s, vrienden, familie of in een andere samenstelling.

Familiedag organiseren Groningen

De familiedag, voor velen één van de leukste dagen van het jaar! Naast gezellig kletsen, eten en drinken is het natuurlijk helemaal leuk om tijdens een familieuitje wat met elkaar op een actieve manier te ondernemen. En waar kan dat beter dan in Westerwolde, het mooiste stukje Groningen!

E-Chopper routes Groningen

E-Chopper routes Groningen

In Groningen heb je prachtige routes om met een E-Chopper op verkenning te gaan. In deze blog vind je verschillende E-Chopper routes in Groningen. Deze routes nemen je mee langs diverse bezienswaardigheden in Westerwolde. 

Vrijgezellenfeest vrouwen Groningen

Vrijgezellenfeest vrouwen Groningen

Zoek je tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor vrouwen in Groningen? We helpen je een handje op weg met deze tips! Heb je inspiratie en hulp nodig bij het organiseren van een vrijgezellenfeest? Neem contact met ons op!

E-Chopper arrangementen Groningen

E-Chopper arrangementen Groningen

Welk E-Chopper arrangement past bij jou? We hebben diverse opties voor je op een rijtje gezet. Welk e-chopper arrangement in Groningen je ook kiest, één ding weet je zeker; het wordt een dag om nooit te vergeten!

Vergaderlocatie in Groningen

Vergaderlocatie in Groningen

Stal Westerwolde is een uitstekende vergaderlocatie in Vlagtwedde, in hartje Westerwolde. Werk en ontspanning combineren. In deze blog geven we je meer informatie over de verschillende vergader arrangementen.