E-Chopper huren Groningen

BROEZavontuur

E-Chopper huren in Groningen

Een E-Chopper is een perfect vervoermiddel om het prachtige Westerwolde mee te ontdekken. Een E-Chopper is een elektrische scooter waarmee je alle fietspaden op mag. Hierdoor kom je op de mooiste plekjes van de provincie Groningen. In één van de andere blogs leggen we precies uit wat een e-chopper is en hoe deze werkt. In deze blog zullen we uitleggen hoe je een e-chopper in Groningen kan reserveren.

Waar vind ik alle informatie over de E-Chopper?

Als je meer informatie wilt over het huren van een E-Chopper in Groningen kan je terecht op de pagina over onze e-choppers. Hier vind je o.a. meer informatie over wat een e-chopper is, wie er op mag rijden en informatie over onze routes. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen achterop de e-chopper mee. Voor de allerkleinsten hebben we speciale e-chopper kinderzitjes beschikbaar! Heb je (nog) geen rijbewijs en wil je wel graag Westerwolde ontdekken? Kijk dan eens bij onze andere voertuigen

Tarieven en beschikbaarheid E-Chopper

Als je een e-chopper in Westerwolde wilt huren zijn er verschillende verhuurtijden mogelijk. Afhankelijk van hoeveel km’s je wilt broez’n en hoe lang en hoe vaak je wilt stoppen onderweg. De minimale verhuurtijd is 3 uren. Dit is uit te breiden tot 4 of 5 uren. Wil je een hele dag op pad? Informeer naar de mogelijkheden. De verhuurtijden zijn vanaf de ochtend tot 13:30 uur en vanaf 14:00 ‘s middags. Alle informatie hierover vind je bij de tarieven en beschikbaarheid.

Een E-Chopper reserveren

Wil je een e-chopper reserveren voor een onvergetelijke tour door Westerwolde? Dan kan je het contactformulier invullen voor een reserveringsaanvraag.
Bij een reservering van een e-chopper hebben we de volgende informatie nodig:
-aantal e-choppers en personen (gaat er een kind mee achterop? Geef dit dan ook door!)
-datum
-aantal uren waarvoor je de e-chopper wilt reserveren
-start ‘s ochtends of ‘s middags
 
Speciale wensen of aanvullen met een arrangement? Laat het ons weten! 

Bevestiging van reservering E-Chopper

Als we het contactformulier met de informatie ontvangen hebben, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op of we de reservering definitief kunnen bevestigen.
Je ontvangt bij bevestiging alle aanvullende informatie over jouw BROEZtour door Westerwolde. Zo hebben we eigen routes voor jou samengesteld waar je ter plekke uit kan kiezen. Het van tevoren downloaden en registreren van de route app is aan te bevelen.
Heb je naar aanleiding van deze informatie vragen? Bel of mail ons gerust!
 
Samen zorgen we ervoor dat jullie een onvergetelijke E-Chopper tour gaan beleven in het mooiste stukje Groningen.
 
Graag TOT BROEZENS op Stal Westerwolde!