Vakantie appartement

Rust, ruimte & recreatie

Vakantie appartement

Wilt u genieten van rust, ruimte en een geweldige natuur?
En dat gewoon in eigen land? Waar u tevens uw paard mee kunt nemen en kunt genieten van mooie tochten? Laat u verrassen door een diversiteit aan landschappen, kilometers lange wandel-, fiets-, kano- en ruiterroutes, diverse (eeuwenoude) bezienswaardigheden en de gemoedelijkheid in het mooie Westerwolde!

't Achterhoes

Bij Stal Westerwolde is het luxe, 2-persoons vakantie appartement ” ’t Achterhoes ” beschikbaar met eigen ingang en parkeerplaats.

’t Achterhoes is voorzien van een royale woonkamer met open keuken met afwasmachine en oven/magnetron, slaapkamer, eigen douche en toilet en een privé terras. Een extra grote boxspring van 1.80m x 2.20m garandeert u een goede en comfortabele nachtrust. Het bed is op te delen in twee enkele bedden en één groot bed.

Combineer jouw verblijf met een voertuig

Duurzaam BROEZ'N

Wilt u op een ontspannen en duurzame manier op ontdekkingsreis door de mooie natuur? Bij ons kunt u tevens terecht voor het huren van diverse elektrische voertuigen! Ontdek Westerwolde op een E-Chopper, Loopbandfiets, Fatbike of Kickbike.

We hebben een aantal routes samengesteld waar je uit kan kiezen. Deze routes nemen je mee langs diverse bezienswaardigheden en schilderachtige landschappen in het prachtige zuid-oost Groningen.

Voor jong en oud hét leukste uitje van Groningen!