Vakantie appartement

Wilt u genieten van rust, ruimte en een geweldige natuur?
En dat gewoon in eigen land? Waar u tevens uw paard mee kunt nemen en kunt genieten van mooie tochten? Laat u verrassen door een diversiteit aan landschappen, kilometers lange wandel-, fiets-, kano- en ruiterroutes, diverse (eeuwenoude) bezienswaardigheden en de gemoedelijkheid in het mooie Westerwolde!

Wilt u op een ontspannen en duurzame manier op ontdekkingsreis door de mooie natuur? Bij ons kunt u tevens terecht voor het huren van e-choppers!

Bij Stal Westerwolde is het luxe, 2-persoons vakantie appartement ” ’t Achterhoes ” beschikbaar met eigen ingang en parkeerplaats. ’t Achterhoes is voorzien van een royale woonkamer met open keuken met afwasmachine en oven/magnetron, slaapkamer, eigen douche en toilet en een privé terras. Een extra grote boxspring van 1.80m x 2.20m garandeert u een goede en comfortabele nachtrust. Het bed is op te delen in twee enkele bedden en één groot bed.

Wij bieden de mogelijkheid om uw paard mee te nemen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het volgen van spring- en dressuurlessen (ORUN gediplomeerd).

Op de andere pagina’s vindt u alle informatie over het gebied, de bezienswaardigheden, het appartement en de tarieven.
Voor vragen over het appartement of de beschikbaarheid ervan kunt u contact met ons opnemen.
Wij hopen u te mogen begroeten op Stal Westerwolde.

Met hartelijke, Groningse groet,
Gerben en Fabienne

06-18281145
info@stalwesterwolde.nl