Gastenboek

Hieronder vindt u berichten van onze gasten die worden overgenomen uit het gastenboek uit het appartement.

18 oktober 2020
Beste Fabienne & Gerben,

Wat een warm onthaal zo laat op de avond, zelfs de poes en hond ontvangen ons gastvrij. Als we binnenkomen zien we al gauw dat aan alles is gedacht: koffie en thee en iets lekkers, heerlijk na de lange reis vanuit de Randstad!
Een plaid voor extra warmte op de bank, spelletjes en gratis WIFI (we moeten natuurlijk wel even pronken bij onze familie met dit pareltje).
Alles was keurig netjes en schoon en door de gezellige inrichting voelde het meteen als een thuis.

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van jullie tips over de omgeving en zo in deze rare corona-tijd toch een heel ontspannen weekend gehad.
Veel te kort natuurlijk dus we komen graag nog eens terug!

Groetjes Wesley, Mandy en baby Moos (Utrecht)

16 oktober 2020
Hallo Gerben en Fabienne,

Bij deze willen we jullie bedanken voor de gastvrijheid, waar we in een goed verzorgd, ruim en stil natuurhuisje kwamen. Alles spik en span met een lekker traditioneel begin:
De Groningse poffert!

We hebben heerlijk gefietst en Bourtange, Stadskanaal en omgeving bekeken. 
We wensen jullie véél succes en hopen dat vele mensen van dit plekje mogen genieten.

Groeten van Henk en Marja uit Bemmel 

7 oktober 2020
Hoi Gerben en Fabienne,

Nogmaals bedankt voor deze 2 heerlijke dagen/nachten. Even lekker tot rust komen in deze mooie omgeving en jullie super de luxe appartement. Jammer dat we er geen midweek van konden maken, dit door aantal omstandigheden, werk, ziekenhuis en verzorging moeder.

Gelukkig vandaag de zon tijdens een bezoek aan Bourtange. Heerlijk genoten van deze vestingplaats, lekker gegeten, gedronken en gewandeld.
Jullie ook aanbevolen op mijn facebook pagina natuurlijk. Helaas wat dna achtergelaten door een mug die me vannacht lastig viel, sorry hiervoor.

Lieve groetjes van Nico en Truus, misschien tot ziens xxx

26 september 2020
Beste Fabienne & Gerben,

Dank voor een paar hele fijne dagen in dit prachtige -voor ons doen nogal luxe- appartement.
We hebben genoten van de stilte, de rust (zó weinig mensen hier!) en de onverwacht mooie natuur. Geweldig om te fietsen, lekker met een beetje tegenwind, en het veenmuseum in Veendam is een aanrader!

We hopen nog eens terug te komen en zullen jullie adres zeker aanprijzen bij vrienden en kennissen. Veel succes met alles: de paarden, de boerderij, het appartement en een dikke knuffel voor alle huisdieren die ons hebben bezocht.

Jeffrye & Mariecke uit Gouda

18 september 2020
Hoi Fabienne en Gerben,

Wat een heerlijk appartementje hebben jullie hier! We hebben heerlijk gechilld op de banken, op het eigen omheinde terras en super goed geslapen op de fijne bedden.
We hebben genoten van de gezellige bezoekjes van de poes (en verderop in de week ook een speelse rooie kitten), die maar graag met ons kwam knuffelen.

Aangezien Sonja uit Groningen komt wisten we natuurlijk wel hoe mooi deze provincie is, maar de omgeving Westerwolde was bij ons niet zo bekend. Het is hier echt prachtig!
Door de bolle buik was Sonja wat minder mobiel, maar we komen graag nog eens terug om wat meer te wandelen.
Als laatste doen we nog graag een speciale vermelding voor de stilte hier. Daar hebben we in onze huidige woonplaats een nijpend tekort aan. Je kunt hier echt genieten van nog echte diepe stilte (af en toe rijdt er een auto voorbij, zoemt een vlieg in je oor of briest er een paard, maar daarna merk je alleen maar meer hoe stil het hier verder is).
We komen graag nog eens terug!

Groet Sonja en Therre.

11 september 2020
Beste Gerben en Fabienne,

Bedankt voor de gastvrijheid, wat een mooie streek en zo veel te doen. Veel succes met “De paardenstal”.

Groetjes, Martin & Coby

6 september 2020
Moi Fabienne en Gerben,

Maar natuurlijk ook voor pa en moe. Wat hebben we genoten. Vele km’s gefietst en gewandeld en thoes komen met een welkome begroeting van Milou, Joep (knuffel) en Bobby eigenwijs. Jullie tips hebben er mede voor gezorgd dat wij mooie, onverwachte dingen gezien hebben.

In één van de restaurantjes kwamen we dit gezegde tegen en het omschrijft het gevoel helemaal. In het Spaans is het Manjana, manjana (fonetisch): dit vonden we beter passen:
Mok die veur vandoag gain zôrgen,
wat vandoag nait kloarkomt dat komt môrgen!

Aansluitend bij de vorige schrijvers: de locatie is prachtig, de inrichting super en de warmte overweldigend.

Arjan en Leone

26 augustus 2020
Beste Gerben en Fabienne,

Voor mij was de Dollard een grote ontdekking. De watervogels vanuit de Kiekkaaste, de zeehonden bij Dalingeweer en de ongelofelijke dichtheid van roofvogels in de polders er tussenin. Onvergetelijk!
En het natuurhuisje met ruime tafel, aparte bad- en slaapkamer en complete keuken was heerlijk.
Thanx!
Paul

21 augustus 2020
Beste Fabienne en Gerben,

We zouden zo het vorige bericht van Martin en Nicole kunnen overnemen maar om toch iets “eigens” toe te voegen, het volgende.
Ook wij hebben heel erg genoten van de rust en ruimte in Westerwolde, de mooie fietspaden, natuur en het Ruiten Aa kanaal. We zijn ook 3x naar de Eems in Duitsland gefietst en daar een stuk langs gereden. Ook echt een aanrader (even langs het terras bij Marina Park).

En dan het appartement, heerlijk ruim, alles aanwezig en heerlijke bedden. 
Dank voor jullie gastvrijheid en waarschijnlijk komen we nog wel een keer terug.

Foppe en Diti

7 augustus 2020
Beste Fabienne en Gerben,

Het was heerlijk vertoeven in jullie appartement! We voelden ons snel thuis, zeker na jullie hartelijk ontvangst met poffert, koffie/thee en verse bloemen op tafel. Leuk dat jullie zoveel planten in het appartement hebben gezet. Alles is aanwezig om lekker te kunnen koken.

We hebben genoten van de rust en ruimte in zuid-oost Groningen en zullen de enthousiaste verhalen over ons verblijf en de mooie fiets- en wandeltochten zeker verder verspreiden!
Dank jullie wel voor het regelen van de fietsen, enne……we hebben als een blok geslapen in het heerlijke bed!!

Martin en Nicole Salzmann

2 augustus 2020
Beste Gerben en Fabienne,

We hebben een heerlijk weekend gehad in het rustige Over de Dijk. De ruimte, de stilte, het is er heerlijk.
Het appartement is mooi ingericht en voorzien van alle gemakken. Veel te doen in de omgeving, waaronder het zwemstrandje in Bourtange, een echte aanrader.
Het was genieten!

Martin en Dorina Wering

30 juli 2020
Beste Gerben en Fabienne,

wat hebben we genoten van ons verblijf in vakantie appartement Stal Westerwolde. Alles klopte, van de hartelijke ontvangst met koffie en echte Groningse poffert met boter en suiker, tot het perfecte appartement en de prachtige, rustige omgeving.

Het appartement is enorm comfortabel, fijne keuken met alles erop en eraan, fijne zithoek met tv, badkamer is modern en praktisch ingericht, frisse slaapkamer met goed bed. En alles was super schoon en netjes toen we aankwamen.

In de omgeving Westerwolde is van alles te doen, We vonden vooral de combinatie van hele mooie natuur, lange wandelingen en geschiedenis+cultuur (vestingstadjes, de 80-jarige oorlog, oude kerkjes etc.) heel bijzonder. En daarna met een Westerwolder biertje bijkomen op het eigen terras naast het appartement. 

Stal Westerwolde is een heerlijke plek om tot rust te komen, we kunnen het van harte aanbevelen!
Veel dank aan gastheer en gastvrouw Gerben en Fabienne. En we hopen tot ziens.

Richard en Renée Jones