BROEZ’N & KAJAKK’N

NATUURLIEFHEBBERS OPGELET !!
(voor groepen tot 5 personen)

Op zoek naar een dagvullend, actief programma waarin je ondergedompeld wordt in natuur van het zuiverste soort? Zowel te land als ter water op verkenning door het verrassende landschap van zuid-oost Groningen?
Dan is dit arrangement, in samenwerking met Kanoën in Westerwolde, jou op het lijf geschreven.

Eén dagdeel ga je op pad met een elektrisch voertuig naar keuze. We hebben prachtige routes voor je samengesteld die je meenemen langs vele highlights in Westerwolde. Geruisloos broez’n door diverse natuurgebieden, heide, akkervelden, esdallandschappen en eeuwenoude bossen.

Het andere dagdeel ga je onder begeleiding van een gids op kajak avontuur (+/- 2,5 uur) door het beekdal van de Ruiten Aa. Deze rivier is enkele jaren geleden hersteld in z’n oorspronkelijke staat. Hierdoor is het een unieke beleving om dit gebied per kajak te ontdekken. Tijdens de kajaktocht vertelt de gids over de geschiedenis van de prachtige natuur waar jullie samen door heen varen.
Na de kajaktocht lopen jullie gezamenlijk (6 km) naar het punt waarvandaan jullie vertrokken zijn.

Tussen de dagdelen in is er de mogelijkheid om een lunch te nuttigen bij één van de horecagelegenheden. Ook een diner na afloop behoort tot de mogelijkheden. Je kan uiteraard ook jouw eigen lunch verzorgen. Kortom; alles is mogelijk!

Met dit arrangement doorkruis je het fantastische Westerwolde op één van de allermooiste en meest veelzijdige manieren. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Mooie bijkomstigheid; via ons krijg je € 10 p.p. korting op de normale prijs (€ 35) van een kajaktocht!

Starttijd: in overleg (afhankelijk van wensen)
Eindtijd: in overleg (afhankelijk van wensen)

Vooraf te boeken voor € huur voertuig (afhankelijk van voertuig) + € 25,00 kajaktocht p.p.

Tijdig reserveren gewenst!